HEIDENHAIN в България

Фирма ЕСД България ЕООД е официален представител на концерна DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH, Германия за територията на България, Македония, Сърбия и Черна гора.

ЕСД България ЕООД е основана 1995 година от инж. Емил Минков. В действителност дейността на фирмата започва 1992 година, но като фирма ЕСД-Бул ООД.

ЕСД България е в бизнеса с линейни, въртящи се и ъглови измервателни устройства, Цифрови Програмни Управления и серво задвижвания вече повече от 11 години. Фирмата е сервизен и продажбен център за пълната гама продукти на HEIDENHAIN.

Нашите квалифицирани и опитни инженери са винаги на Ваше разположение. Ще Ви консултираме в детайли относно приложението на нашите продукти (Цифрови Програмни Управления, цифрови позициониращи дисплеи, линейни и кръгови енкодери, сонди за дължина, 3-D осезатели и системи за калибриране на машини) и ще предложим подходящото технико-икономическо решение.

ЕСД България предлага също така и пускане в действие и настройка на Цифрови Програмни Управления, оптимизиране на цифрови задвижвания, PLC програмиране и сервизиране на измервателни системи.

Коректността и качеството на предлаганите продукти и услуги са ключови понятия в дейността на ЕСД България. Нашият основен стремеж е да бъдем полезни на клиентите си. Целта ни е дългосрочно сътрудничество, съвместна работа и допълнителни услуги в процеса на експлоатация на закупената от нас техника.